Osnovna šola SOSTRO

Cesta II. grupe odredov 47
1261 Ljubljana Dobrunje
tel. 01 527 25 10
tajnistvo.os.sostro@guest.arnes.si

Arhiv obvestil

Športno-naravoslovni tabor 1. razredi, 2. - 6. 3. 2020

_

slike v galeriji dejavnosti

Četrtek, 5. 3. 2020
Danes smo bredli po potoku in iskali živali v njem. Od blizu smo si jih ogledali pod mikroskopom.
Prejeli smo tudi obisk iz Ljubljane. Ravnateljica nas je presenetila z bonboni in neustrašnostjo na adrenalinskem parku. Preizkusili smo se tudi v kolesarskem poligonu. Priprave na večerni ples so bile dolgotrajne, zabava pa nepozabna. S pismi od doma pod vzglavniki, smo hitro in trdno zaspali. Kljub vsem prijetnim dogodivščinam pa se že zelo veselimo, da se jutri vidimo.
P. S. Jutri nas pred šolo pričakujte ob 15. uri. Prosimo, bodite točni.

Sreda, 4. 3. 2020
Danes smo se odpravili na daljši pohod. Opazovali smo spomladansko prebujanje gozda, mlake in travnika. Vreme nam kljub kisli napovedi zelo dobro služi. Danes smo spet obeležili rojstni dan in se dodatno sladkali. Posebno doživetje so bila tudi svedrasto narezana jabolka za malico.
Domotožje brez večjih težav uspešno premagujemo, sploh danes, ko vemo, da nas jutri čaka večerni ples. 

Torek, 3. 3. 2020
Za nami je še en pester dan. Poleg rojstnodnevnega slavja, je bil na urniku še preizkus v adrenalinskem parku in preživetje v naravi. Postavljali smo šotore, pripravili ognjišče in si spekli popoldansko malico.

Ponedeljek, 2. 3. 2020
Prvi dan športno-naravoslovnega tabora je za nami.

Nekateri smo se že preizkusili v raziskovanju gozda, čutni poti, lokostrelstvu in sestavljanju kock velikank. Na nočnem sprehodu smo srečali veliko žab, ki smo si jih ogledali čisto od blizu. Še dobro, da smo imeli lučke!
Omeniti moramo še obisk lončarja in zelo okusno hrano!
Po vsem kar smo doživeli že prvi dan, je ostalo le še nekaj moči, da smo prisluhnili pravljici, nato pa utrujeni zaspali.

Lep pozdrav od pogumnih prvošolčkov in učiteljic