Osnovna šola SOSTRO

Cesta II. grupe odredov 47
1261 Ljubljana Dobrunje
tel. 01 527 25 10
tajnistvo.os.sostro@guest.arnes.si

V četrtek, 14. septembra je v središču Ljubljane potekala zanimiva tekma v orientaciji. Proga je bila speljana po predelih brez prometa in sicer od Trga Republike in Kongresnega trga do Stare Ljubljane, Tromostovja in Mesarskega mosta. Dolžina proge je bila vsaj dobra 2 km, s pomočjo karte pa so morali poiskati 12 kontrolnih točk.
Tekmovanja se je udeležilo tudi nekaj naših učencev in spet smo dosegli imenitne rezultate – dve drugi mesti (Živa Jančar Bauman, 8.c in Rok Pistotnik, 9.b) ter še cel kup uvrstitev med najboljše. In to med 99 učenci in 130 učenkami! Če bi rezultati šteli tudi skupinsko, bi zasedli prvo mesto med učenkami in drugo med učenci.

Rezultati
Učenci:

1 Poženel Natan Maj OŠ_DM Most na Soči 12:11  
2 Pistotnik Rok OŠ_Sostro 13:32 +01:21
3 Anderluh Luka OŠ_Alojzija Šuštarja 17:19 +05:08
6 Vrečar Žiga OŠ_Sostro 18:59 +06:48
9 Melihen Žiga OŠ_ Sostro 19:51 +07:40
11 Habič Benjamin OŠ_ Sostro 19:55 +07:44
20 Povše Matevž OŠ_ Sostro 25:56 +13:45
  Jerlah Erazem OŠ_ Sostro diskv.  

Učenke:

1 Dolinar Hana OŠ_Nove Jarše 16:55  
2 Jančar Bauman Živa OŠ_Sostro 17:03 +00:08
3 Ferenc Zala OŠ_Polje 17:04 +00:09
5 Novak Lucija OŠ_Sostro 19:03 +02:08
12 Kragl Tara OŠ_ Sostro 25:36 +08:41
14 Bricelj Lara OŠ_ Sostro 27:07 +10:12
33 Bricelj Sara OŠ_ Sostro 35:11 +18:16
52 Tjaša Keber OŠ_ Sostro 51:44 +34:49

Mentor Jože Drab

01
Download
02
Download
03
Download
04
Download
 
 
Powered by Phoca Gallery