Skoči na glavno vsebino

2021-22

17. 3. 2022 - ČETRTEK
"Mama, prihajam domov in jočem od sreče, misli hite k tebi domov, pod stari domači krov."
Jutri vas bomo zeloooo veseli na parkirišču pred OŠ Sostro ob 15.00. Želimo vam mirno noč.
Učenke in učenci ter učiteljice

16. 3. 2022 - SREDA
Na Medvedjem Brdu živijo majhni škratki. Lumpi so nam razmetali garderobo in premikali stvari v naših sobicah. Spomnili smo se in jim naredili majhna bivališča, da bodo pozabili na neumnosti. Če te kdaj ujame tema, se je zelo dobro orientirati po zvezdah, a zato potrebuješ znanje astronomije. Mi CICI astronomi obvladamo. Tudi bivake znamo zgraditi, če uidemo od doma. Pica margarita je šla v naše želodčke z vso slastjo. Lačni v glavnem nismo.

15. 3. 2022 - TOREK
Torek nam je postregel s polno zanimivimi dogodivščinami. Dopoldne smo raziskovali Medvedje Brdo in z različnimi orientacijskimi igricami obhodili dobršen del okolice. Učitelj Gregor nas je naučil streljati z lokom, popoldne pa smo postali čarovniki astronomije. Učili smo se veščin preživetja v naravi.

14. 3. 2022 - PONEDELJEK
Na Medvedjem Brdu so nas lepo sprejeli in razporedili v super sobice. Po kratkem sprehodu po okolici nam je kuhar Matic postregel z odličnim kosilom. V popoldanskem času smo postali "piškotopeki" in sami pripravili testo za 3 vrste piškotov. Se vam že cedijo sline? Kar poglejte fotografije, res so bili odlični. Tudi pogled v nebo nam je dal novo širino astronomije in na kratkem sprehodu z lučkami smo spodili vse živali Medvedjega Brda.

Učenke in učenci 2. r z učiteljicami

 

Današnjih ogledov: 1
Skupno št. ogledov: 1.998

Dostopnost