Skoči na glavno vsebino

Galerija dejavnosti

OŠ SOSTRO IMA TALENT 23. 5. 2023 se je v polni avli OŠ Sostro odvila nepozabna prireditev OŠ SOSTRO IMA TALENT. Učenci od 1. do 7. razreda so se predstavili s pevskimi, plesnimi ter drugimi točkami in tako vsem navzočim pričarali čudovito popoldne. Prav vsi nastopajoči si za svoj nastop zaslužijo veliko pohvalo, saj so bile njihove točke zelo dobro pripravljene, raznolike in polne pozitivne energije.
Komisija v sestavi učiteljica ANDREJA RAKAR ŠKAFAR, učitelj JAN GAČNIK in ravnateljica MOJCA PAJNIČ KIRN je imela tako zelo težko delo in ker se glede zmagovalca nikakor niso mogli zediniti, so se odločili, da izberejo dva. V kategoriji ples so prvo mesto osvojile Žana, Julija, Ema, Alisia in Ela, ki so zaplesale ples BOSS LADIES. Na odlično drugo mesto sta se uvrstila breakdancerja Jakob in Adrian. V kategoriji petje je bila po mnenju komisije najbolj prepričljiva Ronja iz 7. razreda, ki je zapela pesem Po tisti dolgi poti, druge pa so bile Ela, Lotti, Urška in Emilija s pesmijo Tople oči.
Srca publike so letos osvojili tretješolci, Korina, Lara, Manca in Matevž, ki so nam predstavili dva odlična skeča: Mumija in Ribič. Prisotne so navdušili z izbranimi kostumi ter zelo dobro pripravljenima, humorja polnima točkama.
Vsem nastopajočim še enkrat iskreno čestitamo, publiki pa hvala za glasno navijanje.
Z vašo pomočjo smo v šolski sklad zbrali 230 € in za vse prispevke se vam še enkrat najlepše zahvaljujemo.
Se vidimo prihodnje leto!

Tina Lavrič in Anja Divjak

  • OŠ SOSTRO IMA TALENT

 

Današnjih ogledov: 1
Skupno št. ogledov: 37.913

Dostopnost